tisdag 4 augusti 2009

Gårdagensbrevlåda 2 ggr NHL

vincentriendeau2 anzekopitar
Ytterligare två autografer som jag väntat på ett bra tag. Vincent Riendeau, som är pensionerad sedan länge från NHL tog nästan 1½ år på sig att svara, Anze Kopitar nästan ett år han med, så lite långtgående pendings kanske börjar trilla in nu, det vore ju inte fel :)

Jag väntar på svar från 385 förfrågningar, de flesta av dem har varit iväg nästan ett halv år och mer därtill, vissa upp till 2 år, så det kan ta ett tag ibland :)

måndag 3 augusti 2009

Dagens brevlåda

maiahirasawa
Svenska popsensationen Maia Hirasawa skickade tillbaka den cd singel jag skickade till henne för typ 2 månader sedan, signerad förstås. Trevligt tillskott i samlingen. Maia är en ganska intressant sångerska och låtskrivare ifrån Göteborg och det var kul att få hennes autograf till samlingen.

söndag 2 augusti 2009

Shit alltså :)

Whitney Houstons nya singel fanns för gratis nerladdning på Aftonbladets hemsida, och även om hennes röst inte är vad den har varit så är den nästan mer känslofylld nu och jag gillar den nästan bättre än de gamla whitney rösten som var klockren…Jag hoppas att detta kan vara en comeback för Whitney och att hon klarar av att hålla sig på fötter nu! Music Lover likey

Hitta låten här